Girona
line decor

 
 
 
 


 

A L T R E S

 

Benvolguts amics visitants:

Aquí trobareu informació varia del món sardanista

 

Clique per vere el Pdf

 

 EL SEGELL DE LA SARDANA

En el marc del Saló de Filatèlia de Barcelona, que es celebrarà a l'Avinguda de la Catedral entre els dies 15 i 18 d'octubre, enguany tindrà lloc la presentació d'un segell dedicat a la sardana

Aquest fet és prou important per una dansa i cultura que sovint són ignorades, que la sardana s'immortalitzi en un suport (el segell) que passarà a formar de milions de col.leccionistes de tot el món. Malgrat que els segells han deixat de ser uns elements habituals en les correspondències, substituits pel franqueig automàtic o els correus electrònics, la filatèlia continua éssent un referent per a moltíssima gent.

Les Cobles Sabadell i Sant Jordi Ciutat de Barcelona, i la Colla Violetes del Bosc seràn, entre altres, protagonistes d'aquest event. De fet, és la Colla Violetes del Bosc la imatge del segell.

La inauguració del Saló Filatèlic tindrà lloc a l'Avinguda de la Catedral el dijous 15 al migdia, amb la participació de la Cobla Sabadell i de les autoritats convidades.

El divendres 16, també al migdia, es farà la presentació del segell al mateix Saló, participant-hi igualment la Cobla Sabadell.

El divendres 16, a les 20:30 a la Plaça de Sant Felip Neri tindrà lloc un concert de sardanes a càrrec de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i el dissabte 17, al migdia, en Saló de l'Avinguda Catedral, exhibició de la Colla Violetes del Bosc, i la Cobla Sabadell; per la tarda, l'habitual ballada dels dissabtes amb la Cobla Marinada.

Us hi esperem a tots.

 

 

 
 
 
 
Pàgina actualitzada el 7/09/11
   
Copyright © 2008-2011 Amics de la Sardana Terranostra     |     Miquel Burgos